Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Δραστηριότητες STEM 4

Στα συγκεκριμένα σχέδια διδασκαλίας χρησιμοποιείται η επιστημονική μέθοδος και είναι βασισμένα στην προσέγγιση STEM. Σε κάποια από αυτά έχουν ενσωματωθεί και δραστηριότητες CLIL. Ειδική γνώση για την εκπόνηση των εργασιών προσέφεραν στους εκπαιδευτικούς οι: Νεκτάριος Τσαγλιώτης, υπεύθυνος Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών Α/βάθμιας Ρεθύμνου, Χαλκιαδάκης Κων/νος, υπεύθυνος ΕΚΦΕ Αργυρούπολης και Τσίγκρης Μιλτιάδης, πρώην υπεύθυνος ΕΚΦΕ Αργυρούπολης.

Το τέταρτο μέρος δραστηριοτήτων STEM που πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές που εργάζονται στο πρόγραμμα με θέμα τα 4 στοιχεία της φύσης και πώς η ανθρώπινη παρέμβαση μπορεί να είναι φιλική προς το περιβάλλον. (β' τρίμηνο, σχ. χρονιά 2018-19)

Δημιουργήθηκε με το Padlet


Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα άλλα 3 μέρη δραστηριοτήτων STEM που πραγματοποιήθηκαν από μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας τα 2 τελευταία χρόνια:

3. Θέμα: Τα 4 στοιχεία της φύσης και πώς η ανθρώπινη παρέμβαση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο φυσικό περιβάλλον. (α' τρίμηνο σχ. χρονιάς 2018-19)


Δημιουργήθηκε με το Padlet


2. Θέμα: Τα 4 στοιχεία της φύσης και πώς αυτά ευεργετούν τη ζωή στη Γη. (β' τρίμηνο σχ. χρονιάς 2017-18)


Δημιουργήθηκε με το Padlet


1. Θέμα: Τα 4 στοιχεία της φύσης και πώς αυτά μπορούν να γίνουν επικίνδυνα. (α' τρίμηνο σχ. χρονιάς 2017-18)


Δημιουργήθηκε με το Padlet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ημερίδα Διάχυσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Διάχυσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων σχολικών μονάδων Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου στο αμφιθέα...