Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Τελική γιορτή προγραμμάτων ERASMUS+!!!

Το σχολικό έτος τελειώνει, και μαζί του τελειώνουν και τα 3 υπέροχα χρόνια συνεργασίας του προγράμματοςERASMUS+ ΚΑ219 με τίτλο "ENERGY FOR LIFE" και με θέμα τη μελέτη των φυσικών πόρων της γης, και ιδιαίτερα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου μας η γιορτή λήξης. Σε αυτή συμμετείχαν παιδιά από όλα τα τμήματα, που πήραν μέρος στο πρόγραμμα με θεατρικά και τραγούδια. Την γενική επιμέλεια είχε η κ. Κλειώ Φραγκάκη, η θεατρολόγος του σχολείου μας, σε συνεργασία με τους δασκάλους της τάξης.
 Για το πρόγραμμα, την εξέλιξή του σε αυτά τα τρία απολαυστικά χρόνια και τον αντίκτυπό του στη σχολική και τοπική μας κοινότητα μίλησαν ο διευθυντής του σχολείου κ. Κωνσταντίνος Σάρρος και η υποδιευθύντρια και υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του σχολείου κ. Μπατσή Θεοδώρα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην αρχή ή και στο τέλος της εκδήλωσης σε έκθεση που οργανώθηκε από εκπαιδευτικούς και παιδιά με εργασίες των τριών ετών του προγράμματος, μακέτες, υλικό ενημερωτικό και φωτογραφικό από τις μετακινήσεις και τις δράσεις.




 Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον διευθυντή και την υποδιευθύντρια και στο δεύτερο πρόγραμμα ERASMUS+ ΚΑ101 με τίτλο "ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ", το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Αφίσα με τις επιμορφωτικές δράσεις του προγράμματος αυτού εκτέθηκε στον χώρο του αμφιθεάτρου, όπως και υλικό από τις μέχρι τώρα μετακινήσεις υπήρχε στην έκθεση της εκδήλωσης.



Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιπρόεδρος Παιδείας του δήμου Ρεθύμνου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και φυσικά οι γονείς και φίλοι του σχολείου μας.

Στους παρευρισκόμενους διανεμήθηκε δίπτυχο ενημερωτικό φυλλάδιο:

ΔΙΠΤΥΧΟ ENERGY FOR LIFE

More presentations from Dora Bati


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη γιορτή...



Επιλέξτε πλήρη οθόνη

Παρακάτω ακολουθεί η παρουσίαση του αντίκτυπου του προγράμματος στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και την τοπική κοινωνία από την κ. Μπατσή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ημερίδα Διάχυσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Διάχυσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων σχολικών μονάδων Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου στο αμφιθέα...